Ungdomsarbeidet

Frik

Frik er ungdomsarbeidet i Frikirken. Vi møtes annenhver fredag og har det gøy sammen. Vi starter med et møte, der noen deler tanker rundt tro. Så spiser vi pizza, bare henger eller leker sammen. Noen ganger finner vi på litt ekstra gøy, eller drar på turer. Vi oppdaterer med info på Frik sin Instagram og Facebook-side, så finn Frik råde, følg profilen og hold deg oppdatert! Dette er et bra miljø hvor du er hjertelig velkommen! Kom, ta med en venn eller to, og ha det gøy!

Konfirmasjonsarbeidet

I Råde frikirke har vi konfirmasjonsopplegg for 9. Klassinger. Vi møtes annenhver uke og snakker om livet og tro sammen. Vi pleier å starte med å spise, så har vi sett en Alpha film, snakket om den, for så å avslutte med lek. Alpha er et undervisningsopplegg på film, som tar opp nye, fine og grunnleggende temaer hver gang.Alpha er grunnleggende undervisning og passer for både for de som har vokst opp i kristne hjem, og de som ikke har så mye forholdt til dette med tro.

Som en del av konfirmasjonsopplegget er konfirmantene en del av ungdomsarbeidet vårt FRIK. Det vil si at istedenfor et obligatorisk antall Gudstjenester, skal konfirmantene komme på FRIK annenhver fredag. De er så klart hjertelig velkomne til å være med på Gudstjenester også, og bli kjent med storfamilien!

I vårsemesteret reiser konfirmantene på en utenlandstur.
Her er alle velkomne, og vi syntes selv vi tilbyr en koselig konfirmanttid. Bare ta kontakt med Astrid Lande dersom du har noen spørsmål.