Samtaletilbud

I dagens individualistiske samfunn stiller vi høye og ofte urealistiske forventninger både til oss selv, andre og livet.
Kanskje har du tanker og strev i livet det kunne være godt og nyttig å dele med andre. Det kan for eksempel være strev i relasjoner, utfordringer med troen eller opplevelser av sorg og kriser.

Her i menigheten ønsker vi å ha et levende fellesskap hvor vi støtter hverandre.Gjennom samtaletilbud kan vi bli mer bevisst egne følelser, tanker og atferd. Vi kan få hjelp til å se Guds tanke for våre liv. Kanskje kan det være til hjelp for deg å reflektere sammen med noen og «speiles» av et annet menneske.
Gjennom samtale og bønn ønsker vi å løfte og støtte hverandre gjennom sårbare perioder. Sårbarhet er noe alle mennesker har felles og som trenger å leges i fellesskapet. Dette er ikke et profesjonelt terapitilbud, men tilbud om en samtalepartner og forbeder. Noen vil kalle det sjelesorg andre liker ordet medvandrer.
Vårt ønske er at vi kan gå sammen på veien, skulder til skulder.

Er dette et tilbud du ønsker å benytte deg av kan du kontakte koordinator for tjenesten Wenche Ringen på wencheringen@yahoo.no eller mobilnr 92893114.

Samtalepartnere:
Margrethe Engelsviken, Yngvar Arvesen,  Kari Hofstad, Øyvind Hofstad, Rita Fagermoen, Tor Fagermoen, Wenche Ringen

Om du kontakter oss si kort hvem du er og hva du ønsker deg.
Ønsker du spesielt en av samtalepartnerene eller et ektepar så si hvem du ønsker.
Kjenner du ikke til personene kan du få noen opplysninger om dette dersom det er viktig for deg.
Håper høre fra deg.
 

Powered by Cornerstone